CAPITAL HUMÀ

Al llarg dels anys hem anat incorporant a la nostra empresa persones altament qualificades i que han anat creixent amb nosaltres a base de formació continuada. Això fa del nostre equip, un conjunt de persones amb un elevat grau de coneixements (sabem com fer la feina), una gran capacitat de relació amb el nostre entorn (podem fer les tasques encomanades sense dificultat) i implicació (volem realitzar les nostres tasques amb èxit). Capítol a part mereixen els nostres col-laboradors, que participen plenament de la nostra filosofia d'empresa.

Establim un compromís total i absolut amb els nostres clients, proveïdors i col-laboradors, per això aconseguim la total confiança dels que contracten els nostres serveis i la satisfacció professional del propi equip de l'empresa per la feina ben feta.
Compromís de PEDROLA-GINESTA, SL , amb els nostres clients, que es tradueix en una priorització d'un servei dirigit a oferir les solucions òptimes a nivell professional, amb la major celeritat possible,i en funció de les situacions que van esdevenint.

aaaaaaaaaaaaiii